Site Loader

CS Global Genel Müdür Yardımcısı Fatma Akgün, yenilikçi yaklaşımı ile kurumlarını en iyi şekilde temsil edecek tasarımları ve Web yönetim çözümleri için 3Faktöriyel’i seçtiklerini iletti :

“CS Global’in kurumsal Web sitesi csglobal.com.tr‘nin tasarımı modernize edilerek ve yeni teknik standartlara uyumlu hale getirilerek yenilendi.

CS Global’in öncü, inovatif, dinamik ve yaratıcı yapısının, güncel trendlere uygun bir şekilde Web sitesinde de yansıtılması amaçlandı. Yenilenen Web sitesinde, bant genişliklerinin de artmasının getirdiği avantajla, daha büyük görseller ve daha modern bir tasarım yaklaşımı kullanıldı. Kullanıcılarımıza yakın olma ve insan odaklılık ilkesine uygun olarak da, en yaygın kullanılan sosyal medya siteleri ile de entegrasyon Web sitesi üzerinden sağlandı. Bu çalışmayı CS Global, 3 Faktöriyel ve Creaconic Creative Concept birlikte tamamladılar.

Türkçe ve İngilizce yayınlanan yeni csglobal.com.tr tasarlanırken, farklı platformlara ve yeni Web standartlarına uyumluluğuna da özen gösterildi. Tarayıcı eklentisi gereksinimi ortadan kaldırıldı ve kodlar optimize edilerek sayfalara daha kolay erişim olanağı yaratıldı.”

3Faktöriyel Genel Müdürü Türkay Palancı ise, “1994 yılından günümüze istikrarlı bir büyüme ve gelişme gösteren CS Global, bünyesinde ana faaliyet alanlarını oluşturan çimento, madencilik, enerji ve inşaat sektörleri ile her geçen yıl yeni yatırımlarla başta Türkiye olmak üzere 60’ın üzerinde ülkede faaliyet göstererek ülke eknomisine ve paydaşlarına değer yaratan büyük bir organizasyon.

Bu büyük kuruma, yeni kurumsal kimlik yapılanması ile toplam 17 Web sitesini tek bir noktadan yönetebilmelerini sağlayan Kampüs Web Yönetim Sistemi çözümümüzü uyguladık. Kreatif ekibimiz de çimento, madencilik, inşaat ve enerji gibi farklı endüstriyel alanlara sahip bir Web Sitesi için modern ve insan odaklı tasarımıyla oldukça başarılı bir iş çıkardı. CS Global ile yakın zamanda iş zekası ve benzeri ortak projelere imza atacağımızı düşünüyoruz” dedi.

csglobal1 csglobal2

csglobal3 csglobal4

EDİTÖR: admin