Site Loader

1 – Düşük ve Belirlenebilir Maliyet

Projede görevlendireceğiniz ve işe alım yapacağınız personelin maliyeti her zaman için birlikte çalışacağınız yazılım şirketi personel maliyetinden yüksek olacaktır. Yazılım şirketi, aynı personeli birden fazla projede görevlendirerek maliyetini minimize eder. Ayrıca projenizin geliştirme süreçlerine göre yeni personel alma, ek donanım ve yazılım maliyetleri, personelin birbirleri ile uyumu gibi konular, beklenmedik sonuçlar ve maliyetler doğurabilir. Oysa yazılım şirketleri ile yaptığınız sözleşmeler, bu maliyetleri belirlenebilir kılarlar.

2 – Zaman Tasarrufu

Bir yazılım ekibi zaten projelerinde görevlendirecek ilgili ekiplere sahiptir, bu nedenle yazılım geliştirme çok daha az zaman alır, geliştirilen ürün pazara daha hızlı ulaşır.

3 – Şirket İçi Tecrübe Eksikliği

Ürünün pazara zamanında ve etkili bir şekilde ulaşması için şirketin kendi işgücü kaynakları yeterli olmadığında, her biri alanında iyi ve deneyimli personellerden oluşan bir ekip kurmak başlangıçta iyi bir fikir olabilir. Ekip yazılım geliştirmede deneyimli olsa da, ürünün son hale gelmesinde ve pazara çıkmasında söz sahibi olacak kişiler, proje yönetimi ve yazılım geliştirme süreçleri konusunda deneyimli olmayabilir. Bu durum projenin gecikmesine, ürünün öngörülemeyen eksikleri veya gereksiz özelliklerle dolu olmasına yol açabilir. Oysa yazılım şirketleri, yazılım geliştirme de A’dan Z’ye deneyimlidirler.

4 – İK Maliyetlerini Azaltın

Bir yazılım şirketi ile çalıştığınızda, kısa vadeli projeler için çalışanları işe almak, işe almak, eğitmek ve barındırmak için zaman harcamak zorunda kalmazsınız. Ayrıca projenin tamamlanması sonrasında yazılım ekibine ihtiyaç neredeyse hiç kalmayacaktır. Projede yeni istek ve düzeltmeler, teknik destek ve bakım hizmetleri, yazılım şirketi ile yapılacak teknik destek ve bakım anlaşması ile kolayca karşılanabilir.

5 – Yetenekli BT Uzmanları

Yazılım şirketleri, en iyi bilgi teknolojisi ve yazılım geliştirme beynini biriktirir, böylece mobil geliştirmeden yapay zekaya bir çok alanda yetenekli çalışanlardan oluşan bu havuza erişim elde edersiniz. Projenizde ortaya çıkacak ani değişiklikler, bu personel çeşitliliği sayesinde yazılım şirketi tarafından kolayca tekrar yönetilebilir.

6 – Odaklanmış Strateji

Yazılım şirketleri, iş süreçlerinin etkili düzenini oluşturmada gerçek profesyonellerdir. Bu size normal operasyonlarınızı yürütmenizi ve ürünü geliştirirken kendi alanınızla ilgili konulara odaklanmanızı sağlayan iyi bir strateji oluşturur. Bu sayede enerjinizin büyük kısmını gerçekten verimli olmanız gereken alanlara saklayabilirsiniz.

7 – Proje Yönetimi

Deneyimli bir yazılım geliştirme şirketi, projenizin başarıyla tamamlanmasını sağlamak için proje yönetimi ilkelerini anlar ve kullanır. Sizi planlanmış strateji toplantılarına davet ederler ve ilgili metodolojileri kullanarak sürecin başarılı bir şekilde tamamlanmasını sağlarlar.

8 – Teknolojik Gelişmeler

Yazılım şirketlerinin alanları ile ilgili net bir uzmanlığı vardır, bu nedenle kendilerine daha iyi ve teknolojik olarak daha derin donanım ve yazılım sağlayabilirler. Bu da sizin her gün gelişen yeni teknolojiler karşısında rotanızdan şaşmanıza engel olur.

9 – Risk azaltma

Kaliteli proje yönetimi ve kalite güvence sistemine sahip doğru dış kaynak ortağını seçerek işletmeniz için riskleri azaltabilirsiniz.

Tüm bu nedenler ile, siz de yazılım projelerinizde 30 yılın üzerinde tecrübesi olan 3faktöriyel ile birlikte çalışmak ister misiniz? Bize ulaşabilirsiniz.

EDİTÖR: admin