Site Loader

3! Bilgi Teknolojileri’nin geliştirdiği 3fexam adlı online sınav sistemi sayesinde, Amgen Türkiye, sahadaki ürün uzmanlarına verdikleri eğitimlerin geri bildirimlerini kolaylıkla almakta, departmanlara ve bölgelere göre raporlamalar yapabilmektedir.

amgen 3fexam_ipad_header

Tamamen mobil uyumlu olan sistem sayesinde, Amgen Türkiye, sahadaki ürün uzmanlarına çoktan seçmeli veya boşluk doldurmalı sınavlar uygulayabilmekte, soru havuzlarını, zorluk derecelerini ve sınav kategorilerini belirleyebilmekte, uzmanların geçmiş sınavlarının sonuçlarına göre performans takibi yapabilmekte ve çeşitli istatistikler alabilmektedir.

Amgen Türkiye ile verimli bir işbirliklerinin olduğunu söyleyen 3! Genel Müdürü Türkay Palancı, “Daha önce İnsan kaynakları departmanı için geliştirdiğimiz 3fhr adlı izin yönetim sistemimizi başarıyla hizmete sokmuştuk. Geçen yıl start verdiğimiz projede 3fexam sınav sistemi, sahadaki ürün uzmanlarına tüm sınavları başarı ile uygulamamızı sağladı. Platformdan ve lokasyondan bağımsız olarak çalışanlara çeşitli sınavlar uygulayabilmek, işletmelere çalışan verimliliği konusunda eşşiz fırsatlar tanıyor.” dedi.

3fexam hakkında detaylı bilgi için…

EDİTÖR: admin