Site Loader

T.C. Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı’nın faydalanıcısı olduğu ve IPA Sivil Toplum Sektörü kapsamında desteklenen “Ortaklıklar ve Ağlar Hibe Programı” altında Antalya Sivil Platformu (SivilAnT) Projesi kapsamında,  yapılan ihale sonucunda Beyaz Baston Görme Engelliler Derneği ve diğer 17 STK ile yürütülecek projede, projenin en önemli İş Paketlerinden biri olan “SivilAnt Web Portalı’nın Tasarlanması ve Geliştirilmesi” projesi için 3Faktöriyel seçildi.

Sözleşmenin imzalanması sonrası 3faktöriyel Genel Müdürü Türkay PALANCI “Özellikle üniversiteler ile olan işbirliklerimiz, STK’lar ile de yollarımızın kesişmesine vesile oluyor. Bu anlamda, 2019 yılı daha çok STK’lar ile ilerlediğimiz bir yıl oldu. Çok önemli bir Avrupa Birliği Projesi olan “SivilAnt Antalya Sivil Platformu” için Web Portalını hayata geçirecek olmaktan son derece mutluyuz. Bu portal sayesinde STK’lar etkinlik ve içerik paylaşabilecek, projelerini duyurabilecek, ayrıca eğitimler verip çeşitli sertifikasyon sınavları yapabilecek, proje pazarı sayesinde de bağışçı, girişimci ve yatırımcıları bir araya getirebilecek. 2 yıl sürecek bu uzun soluklu projede Beyaz Baston Görme Engelliler Derneği ve diğer STK’lar ile birlikte çalışmayı sabırsızlıkla bekliyoruz.” dedi.

İki yıl sürecek ve 394.562,50 Avro bütçe ile yürütülecek Antalya Sivil Platformu (SivilAnT) Projesi SivilAnT Platformu aracılığıyla STK – kamu – özel sektör işbirliğinin tesis edilmesine, STK’ların kapasitelerinin gelişimine, gönüllülük ve filantropinin yaygınlaştırılmasına, aktif vatandaşlığın ve katılımcı demokrasinin tesis edilmesine katkıda bulunmayı hedefliyor.

sivilant2 sivilant1 sivilant3

Detaylı Bilgi ve Haberler

https://www.ab.gov.tr/testantalya-sivil-platformu-sivilant-projesinin-acilis-toplantisi-antalyada-gerceklestirildi._51598.html

http://siviltoplumsektoru.org/program/sivilant-antalya-sivil-platformu/

tr-eu

EDİTÖR: admin