Site Loader

3. KÖPRÜ PROJESİ VE KUZEY ÇEVRE OTOYOLU GİBİ PROJELERİ İLE BİLİNEN IC İÇTAŞ İNŞAAT, KURUMSAL İLETİŞİM ÇÖZÜMLERİ İÇİN 3! BİLGİ TEKNOLOJİLERİNİ SEÇTİ.

Bilgi Teknolojileri Müdür Tolga Aközenler, tercihleri ile ilgili olarak şunları paylaştı :

“3! Bilgi Teknolojiler, Kurum içi iletişim ve konsolidasyon ihtiyaçlarımızda, esnek, hızlı ve yeni nesil çözümleriyle ilk tercihimiz oldu. Özellikle yurt içi ve yurtdışında yer alan işletme ve projelerimizin kurumsal bilgi paylaşımı entegrasyonları ile ilgili yapacağımız çalışmalar ile birlikte çok başarılı bir sinerji yaratacağımıza inanıyoruz”

3! Bilgi Teknolojileri Genel Müdürü Türkay Palancı ise, “Yeni nesil çözümleri üniversite ve çok uluslu kurumlara kolaylıkla uygulayabiliyoruz. Hantal, entegrasyonu uzun süren ve başlangıç maliyeti çok yüksek uygulamalar artık geçmişte kaldı. Bulut tabanlı ve mobil platformlar ile uyum sağlayan ve gerektiğinde lisanslanabilen gerektiğinde SaaS olarak uygulanabilen çözümleri sunabilmemiz bizi bir adım ileriye taşıyor. IC İçtaş İnşaat ile uzun vadede çok güzel projelere imza atıp güzel başarı hikayeleri ortaya çıkaracağımıza inanıyorum” dedi.

3.kopru 20160923_124136 20160923_124430 ic_ictas_insaat (1)

EDİTÖR: admin