Site Loader

3faktöriyel, ülkemizde 7 farklı lokasyonda 5000’in üzerinde çalışanıyla hizmet veren CMC’nin, Web siteleri tasarımı ve yönetim sistemini başarıyla gerçekleştirdi : http://www.cmcturkey.com

Süreç ile ilgili olarak CMC Satış ve Pazarlama Direktörü Melih Ünsal, şunları iletti :

“CMC olarak 2001 yılından bu yana başta finans ve telekomunikasyon olmak üzere elektronik, hızlı tüketim, otomotiv, enerji, sağlık ve kamu sektörlerine hizmet veren 100’ün üzerinde müşteriye dış kaynaklı müşteri hizmetleri çözümleri ve BPO (Business Process Outsourcing) konusunda destek sağlamaktayız. Bunun yanısıra 2017 yılı itibariyle RGN’yi bünyemize katarak uzun dönem tahsilat ve yasal takip süreçleri konusunda da pek çok sektörden firmaya ayrıcalıklı hizmet sunulması konusunda destek olmaktayız.

CMC sadece bir çağrı merkezi hizmet sağlayıcısı olarak değil, aynı zamanda bir teknoloji hizmet sağlayıcı ve danışmanlık yoluyla çözüm sağlayıcı olarak müşterilerine katma değerli hizmetler sunmaktayız. 6 ilde (İstanbul, Malatya, Şanlıurfa, Van, Bayburt, Rize) 7 farklı lokasyon ve 5400 çalışanı ile kaliteli hizmeti farklı maliyet yelpazesinde iş ortaklarına sağlamaktayız.

Tüm bu hizmet ağacını göz önüne alarak kurumsal müşterilerimize ve müşteri adaylarımıza hizmetlerimizi en doğru şekilde sunmamıza olanak sağlayacak bir web sitesi ihtiyacımız bulunuyordu. Bu kapsamda 3faktoriyel ile yollarımız kesişti. Süreç boyunca bize sağladıkları destekler ve geliştirme fikirleri ile birlikte sürecimizi tamamladık ve sürekli geliştirmeye devam edeceğiz. Tüm süreç boyunca sağladıkları güçlü iletişim ve işbirliğinden dolayı Sn. Türkay PALANCI’ya ve 3faktoriyel ekibine teşekkür ederiz. “

cmc2 cmc_1

3 Faktöriyel Bilgi Teknolojileri Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Türkay Palancı ise, toplamda 20 yılı aşan sektör deneyimleriyle, bilişim çözümlerinde yenilikçi bir anlayışa sahip olduklarını ve tamamen kurumların ihtiyaçlarına göre çözümler geliştirdiklerini belirterek şunları söyledi :

“CMC sektörün liderlerinden ve 100 aşkın firmanın iş ortağı. Aynı zamanda Bilişim 500 de 57., ve son 3 yılda tüm ‘Bilişim 500’ şirketleri içerisinde en iyi performans gösteren ilk 20 şirketten birisi. Türkiye’nin en büyük 10 bankasından 9 u CMC ile çalışıyor. Bu boyutta bir kurum ile beraber çalışmak, ihtiyaçlarını anlamak, onlara en doğru çözümleri sunmak, ve bu kadar ön planda olan bir şirketin Web sitesi çözümlerini geliştirebilmek, sektörü tanıyan, Web teknolojilerinde cesarete ve yenilikçiliğe inanan, ancak bizim gibi yeni nesil bir bilişim şirketi ile söz konusu olabilirdi. CMC ile birlikte çalışmaktan mutlu ve gururluyuz.”

Screen Shot 2018-07-02 at 10.56.18 (2)

EDİTÖR: admin