Site Loader

Türkiye’nin önde gelen, en eski ve köklü ilaç firmalarından biri olan Mustafa Nevzat İlaç Sanayii A.Ş., İrsaliyelerinin online olarak yönetimi için geliştirdiğimiz “3f İrsaliye Yönetimi Sistemi”ni seçti. Bulut tabanlı olan bu sistem sayesinde irsaliyelerini tek bir merkezden bağımsız olarak oluşturabilecek, yönetebilecek, istedikleri gibi basabilecek. arşivlerini oluşturabilecek ve eşsiz veri tabanı desteği ile bu süreçleri çok hızlandırabilecekler. Ayrıca bağımsız platform desteği sayesinde tüm bu işlemleri herhangi bir bilgisayardan, cep telefonu veya tablet üzerinden yapabilecekler.

Mustafa_Nevzat ofis_blog

Mustafa Nevzat İlaç Sanayii A.Ş, 1923’te Üsküdar, İhsaniye’de Mustafa Nevzat Laboratuvarı adı altında kurulmuştur.

Kurucusu olan Prof. Mustafa Nevzat Pısak‘ın çağdaş eczacılığın gelişmesinde, eczacılık eğitiminin batı yöntemlerine göre değiştirilmesinde ve Türk Eczacılık Endüstrisinin kurulmasında büyük rolü olmuştur.

Bugün Mustafa Nevzat İlaç Sanayii A.Ş. 1090 kişilik uzman kadrosu ve modern tesisleriyle Türkiye’nin önde gelen mamul ilaç ve ilaç hammaddesi üreticilerindendir.

2010 Mayıs ayında Onkolitik (kanser ilaçları) Üretim Ünitesi ABD Gıda ve İlaç Kurumu’ndan (FDA), Temmuz ayında ise Avrupa İlaç Kurumu’ndan (European Medicine Agency – EMEA) onay almıştır.

2010 Aralık ayında ise, Türkiye’den ABD’ye ilk kanser ilacı sevkiyatı gerçekleştirilmiştir.

EDİTÖR: admin