Site Loader

Yiyecek-içecek sektörüne eğitimli ve profesyonel işgücü kazandırmak misyonu ile faaliyetlerini sürdüren MSA, her sene yetiştirdiği 750’yi aşkın profesyonel şef adayı ile iletişimini, 3! in geliştirdiği çözümler ile sağlayacak.

Öğrenci İşleri yetkililerinin şef adayları ile mesajlaşması, SMS ve e-mail bildirimleri, duyuru ve haberlerin yönetimi, adayların kurs programlarını takip edebilmesi, detaylı devamsızlık ve not bilgilerinin görüntülemesi, 3fCampus sistemi sayesinde kolaylıkla gerçekleştirilebilecek.

image001  image002

2004 yılında kurulan Mutfak Sanatları Akademisi (MSA), verdiği ayrıcalıklı eğitim ile bugün dünyanın en iyi aşçılık okulları arasında gösteriliyor. 2010 yılında ise, kurucu Mehmet Aksel uluslararası alanda Yılın Girişimcisi seçilerek Endeavor ödülüne layık görüldü.

T.C. Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı bir özel okul olmasının yanı sıra dünyanın en büyük akreditasyon kurumlarının başında gelen İngiltere kökenli City & Guilds tarafından onaylı Türkiye’deki tek okul.

3fcampusmockup 3faktoriyel

MSA kampüsünde, profesyonel aşçılık ve profesyonel pasta-ekmekçilik eğitim mutfakları, uygulamalı barmenlik ve miksoloji sınıfı, mutfakseverlere yönelik etkinlikler için tasarlanmış mutfak, seminer odaları, Türkiye’nin ilk ve tek mutfak oditoryumu, ‘Yeme – İçme Konulu Uzmanlık ve Nadir Eserler Kütüphanesi’ ve yiyecek – içecek tarihi konusunda özel bir koleksiyona sahip müzesi ve AR-GE çalışmalarının yürütüldüğü mutfak laboratuvarı yer alıyor.

Yiyecek-içecek alanında AR-GE projeleri, menü ve ürün geliştirme, insan kaynakları desteği veren MSA, bugüne kadar 300’ün üzerinde marka ile kurumsal etkinlikler ve özel mutfak projeleri gerçekleştirdi.

EDİTÖR: admin