Site Loader

3fCampus ekosistemimizin en önemli modülleriden biri olan “3fCMS – Üniversiteler İçin Web Yönetim Sistemi” , Türk-Alman Üniversitesi ile yaptığımız Web tasarımı ve sistem entegrasyonu çalışmaları sayesinde, üniversiteye ait tam 58 Web Sitesini (Ana Sayfa, Fakülte, Bölüm, Araştırma Uygulama Merkezleri, Kütüphane, İdari birimler vb.) başarı ile yönetiyor. (01.01.2021)


3fCMS’nin Türk-Alman Üniversitesi’nde 2 yılı aşkın bir süredir çeşitli yetki seviyelerine sahip bir çok kullanıcı tarafından başarı ile kullanıldığını söyleyen 3faktöriyel Genel Müdürü Türkay Palancı, “3fCMS sayesinde her bir siteden sorumlu yerel web editörleri, içeriklerini sisteme girerek hem bir klasik CMS (İçerik Yönetim Sistemi)’nin avantajlarından faydalanıyorlar, hem de haber/duyuru/etkinlik gibi içeriklerini üniversite ana sayfasında onay mekanizmasına sunup kolaylıkla paylaşabiliyorlar. Ayrıca 3fCMS ile entegre bir şekilde bu üniversitede 3fPeople – Akademik Personel Bilgi Sistemi’mizi de başarı ile uyarladık. Bu sayede akademik personelin hem bilimsel aktivitelerinin, hem kadro bilgilerinin ilgili akademik bölüm Web sitelerinde doğru bir şekilde listelenmeleri mümkün oluyor. Sistem, bu verilerin YÖKSİS entegrasyonu sayesinde tek bir merkezden senkronize edilip tutarlı ve güncel olmalarını sağlıyor. Türk-Alman Üniversitesi gibi hem yenilikçi hem de geleneksel bir yapıya sahip bir devlet üniversitesinin tüm Web sitelerini kolaylıkla yönetebildiğimiz için mutlu ve gururluyuz” dedi.

Türk-Alman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil Akkanat ise, “3 Faktöriyel, üniversitemizin kurumsal Web sitesini hazırladı. Aynı zamanda People adlı Akademik Personel Bilgi Sistemi çözümlerini de kullanmaktayız. Birlikte çalıştığımız süre zarfında, her türlü teknik problemimiz çözüme ulaştırıldığı gibi, analiz aşamasından tasarım aşamasına ve nihayet yayın aşamasına, şirketin uzmanlığını ve desteğini hep yanımızda hissettik. Kendilerine referans olmaktan mutluluk duyduğumuzu ifade ederiz. ” dedi.

Türk-Alman Üniversitesi Hakkında

Kariyerini Uzun Vadeli Planlayanlar İçin Tasarlanan Bir Devlet Üniversitesi

Kampüsü İstanbul Beykoz’da bulunan TAÜ, 2013/2014 Eğitim-Öğretim Yılında birkaç dalda lisans ve yüksek lisans programı ile hizmet vermeye başlamış, 2018/2019 Eğitim-Öğretim Yılında ise eğitim verilen lisans program sayısı on üçe yükselmiştir.  Türk-Alman Üniversitesi (TAÜ), Türk yükseköğretim mevzuatına tabi, Türkiye Cumhuriyeti ile Almanya Federal Cumhuriyeti arasında imzalanan anlaşmaya dayanarak kurulan bir devlet üniversitesidir.

Kuruluş amacı, Türk ve Alman yükseköğretim geleneklerinin en önemli başarı ve kazanımlarını araştırma ve öğretim alanlarında birleştirmek ve iki ülke arasındaki bilimsel, iktisadi ve kültürel iş birliğine önemli katkılar vermektir.

TAÜ çokdilli (multilingual) bir üniversitedir. Eğitim, lisans programlarında ağırlıklı Almancalisansüstü programlarda -ihtiyaca ve anlama bağlı olarak- Almanca veya İngilizce olarak verilmektedir. Alman paydaş üniversitelerle yapılacak iş birliği çerçevesinde Türk üniversite diploması yanında Alman üniversite diploması (‘double degree’ veya ‘joint degree’ şeklinde) verilmesi de planlanmıştır.

3fCMS ve diğer Akademik Bilgi Sistemleri çözümlerimiz için TIKLAYIN!

EDİTÖR: admin